JUWELIER GEERSJuwelier, Goudsmid, Horlogemaker

ONZE WINKEL

In 1992 startte Filip met zijn echtgenote Herlinde een eigen juwelierszaak in het centrum van Evergem. Een voormalige dieetvoedingszaak werd omgetoverd tot een voorbeeldige juwelen- en uurwerkenwinkel. Nu, 28 jaar later, behoort Juwelier Geers Goudsmid tot één van de meest succesvolle juwelierszaken uit de streek.

wij zijn nog een echte Juwelier - Goudsmid & Uurwerkmaker.
Bij Juwelier Geers voeren we vakmanschap hoog in het vaandel en staan we ook in voor een volledige service, van deskundig advies bij elke aankoop tot en met de herstelling van juwelen en uurwerken.

Ons team

Filip Geers Zaakvoerder

Filip startte in 1982 als leerjongen in een Goudsmederij waar hij de oude beroepstechnieken aanleerde zoals het herstellen en het vervaardigen van juwelen. Vandaag ontwerp Filip in zijn eigen atelier gepassioneerd unieke en exclusieve handgemaakte juwelen en sieraden,  op bestelling van de klant (met eigen meesterstempel)  

Herlinde Zaakvoerster

Herlinde helpt de klanten in de winkel met deskundig advies bij elke aankoop. Ze verzorgt onze etalages en staat in voor de dagelijkse werking en administratie van de winkel. Ook het herstellen of knopen van nieuwe parelsnoeren neemt ze voor haar rekening.

Gilles Geers Horlogemaker

Gilles is niet alleen een gediplomeerd uurwerkmaker maar ook een gediplomeerd goudsmid en -hersteller.
In zijn eigen modern uitgerust servicecentrum en atelier zorgt hij voor herstellingen van uurwerken en klokken.
Ook herstellingen voor collega's worden uitgevoerd.


Heb je vragen of suggesties? wij staan altijd voor je klaar! Contacteer ons

Dit item werd toegevoegd aan je mandje. Ga naar checkout.